Hanze Trophy 2018 – MO15-1 VVZ

In afgelopen paasweekend werd het Hanze Trophy toernooi georganiseerd bij ZAC en SVI. MO15-1 van VVZ deed hieraan mee. (met hulp van meiden uit andere teams)

Hartstikke leuk, want we werden ingedeeld in een poule met alleen maar Deense meidenploegen. Op zaterdag 31 maart speelden we de poulewedstrijden. De eerste twee wedstrijden ging het erg gemakkelijk met een 4-0 en een 3-0 overwinning.
De laatste wedstrijd in de poule was lastiger en eindigde in 1-1, hierdoor werd MO15-1 gedeelde eerste in de poule en gingen zij door naar de finalepoule.

Op zondag 01 april werden deze wedstrijden gespeeld bij SVI. De halve finale eindigde in 1-1. O jee spannend….er moesten penalties worden genomen. Dit resulteerde in een overwinning voor MO15-1 met 5-4. Op naar de finale!


Net als in een echte Championsleague-finale een opkomst met muziek en slingers. De finale werd gespeeld tegen Aalborg, de ploeg die we in de poule ook tegen waren gekomen.
Na een spannende strijd werd het 2-1 voor Aalborg en zijn de meiden van MO15-1 tweede geworden op het toernooi. Een compliment!

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys