Dames 1 van VVZ winnen weer

Na een 2-tal off-days waarin we 0 punten over hebben gehouden, moest er vandaag toch een keer met een andere instelling gespeeld worden.

Er stond een uitwedstrijd op het programma tegen Zelos. Dit team stond 1 plaats onder ons en dat willen we graag zo houden.

Met dank aan de beide verenigingen voor het regelen van een bus voor het team en de supporters, want Zelos uit is wel een eindje rijden.

We vertrekken vanaf het Jo van Marle park via de A28 en de A50 richting het zuiden. Bij Apeldoorn van de snelweg af richting Zutphen, daar omheen en dan langs Vierakker, Baak, Noordink, Hengelo (Gld), Bekveld, Oosterwijk komen we uiteindelijk aan in Zelhem. 1 uur en 20 minuten later.

En dan die kou. Wind dwars over het grasveld, voor de wissels en trainers gelukkig van achter de dug-out vandaan.

Dan de opstelling voor vandaag. Thuis was het 2-2 geworden, maar voor vandaag dus winnen als opdracht.

In de eerste helft waren we sterker, wel iets hulp van de wind een beetje schuin in de rug, maar helaas slechts met een 0-1 ruststand naar de thee.

We hebben via Lieke, Merle, Janiek, Selina en Fleur voldoende kansen gehad om een ruime voorsprong te nemen en het geloof bij de oranjehemden weg te nemen. Maar alleen een mooi schot van Fleur ging over de keeper in de kruising. Helaas moest halverwege Janiek met een bovenbeenblessure uitvallen en mocht Marit haar opwachting gaan maken

In de 2e helft waren we nog steeds de bovenliggende partij, maar keer op keer waren we in de afwerking voor de goal niet scherp genoeg. Naast de eerder genoemde speelsters voegde Tessa ook haar kansen toe, maar ook haar lukte het niet om de keeper te verschalken.

En dus werd een uitval van Zelos zomaar omgezet in een 1-1 stand. Tegen de verhoudingen in, maar wel zoals het voetbalspel gaat. Winnen doe je met doelpunten en een terugreis in de bus met 3 punten is zoveel prettiger. Compliment aan de meiden dat ze wel voor die drie punten bleven gaan, waarbij opgemerkt moet worden dat we vandaag te maken hadden met een goede KNVB scheidsrechter. Zag alles goed en nam prima en terechte beslissingen.

Zo leek de wedstrijd te eindigen in een remise. Leek, want in de blessuretijd zorgde Merle ervoor dat het zo niet eindigde, maar dat bij het eindisgnaal van de scheidsrechter de 1-2 stand op het scorebord stond.

En dus was de terugreis erg gezellig.

Door Zelos is een fotoreportage gemaakt die door hier te klikken is te bekijken

 

Volgende week weer met de bus van Hetebrij uit Wijhe dezelfde richting op om tegen DZSV te spelen.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys