20 april: Reünie 100 jaar s.v. Zwolsche Boys

Onze prachtige club bestaat op 1 mei 2018 100 jaar. Voorwaar een moment om trots op te zijn en natuurlijk om bij stil te staan. Dit doen we met een reeks aan activiteiten gedurende 2018. Zo is er op 12 mei een groot feest in een tent op ons sportcomplex. Informatie over dit festijn en alle andere activiteiten volgen. Maar eerst uw aandacht voor het volgende.

100 jaar, wat een leeftijd. Wat moet daar veel over te lezen en te vertellen zijn. Natuurlijk beschikken we over een rijk archief, maar wat zou het mooi zijn als leden en oud-leden hun ervaringen over en van de club zouden willen delen. Hoe? Tijdens een reünie op vrijdagavond 20 april 2018, aanvang 19.30 uur. Waar? In ons clubgebouw aan de Landsheerlaan 44 te Zwolle-Zuid.

Alle leden en oud-leden van s.v. Zwolsche Boys worden hierbij dan ook uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje terug te blikken op de “roemrijke” geschiedenis van onze mooie club.

Op deze avond zullen vele mooie oude foto’s en plakboeken te bewonderen zijn. Tevens is er een Wall of Fame met oude foto’s. Heeft u zelf nog oude foto’s of oude Zwolsche Boys-spullen die we (tijdelijk) mogen tonen, laat het ons weten.

Meldt u zich voor de reünie aan door een mail te sturen naar jubileum@zwolscheboys.nl met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Het is voor ons onmogelijk om alle oud-leden te bereiken. Wii stellen het dan ook op prijs als u dit bericht zo veel mogelijk deelt met anderen, zo bereiken we hopelijk veel oud-leden van onze club. Kent u iemand in uw familie- of kennissenkring die lid is geweest van s.v. Zwolsche Boys? Attendeer hem of haar op deze reünie.

Hebt u naar aanleiding van deze uitnodiging een vraag? Stel hem gerust per mail via e-mailadres jubileum@zwolscheboys.nl of bel naar Leni van Dijk onder telefoonnummer 06-40038342.

We zien uw aanmelding tegemoet en hopen u te begroeten in ons clubgebouw op 20 april.

Sportieve groet van,

Reüniecommissie s.v. Zwolsche Boys

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys