Zwolsche Boys Open 2018 gewonnen door…?

Op zaterdag 13 januari 2018 werd in de kantine van Zwolsche Boys het jaarlijkse Darts Open gespeeld.

20 deelnemers hadden hun darts uit het vet gehaald en gingen in 4 poules met elkaar de strijd aan voor de titel Zwolsche Boys Open kampioen 2018.

Na een aantal spannende poulewedstrijden, waarbij sommige snel en andere lang duurden om de best-of-3 legs te beslissen werden de 1/8e finales bekend gemaakt door master-caller/deelnemer/organisator Mark van Veen. Nadat ook de kwartfinales volgens het knock-out systeem gespeeld waren bleven er nog 4 man over voor de halve finale. Die werd gespeeld in een best-of-5.  De halve finalisten waren Cor van Donkelaar, Evert Aukema, Bas van Rijnberk en Benjamin Wever.

De wedstrijd om plek 3 en 4 werd uiteindelijk gespeeld door Benjamin en Cor, waarbij de eerste aan het langste eind trok en met de derde plek er vandoor ging.

De finale werd gespeeld volgens het best-of-7 principe, waarbij Bas al snel uitliep naar een 3-0 voorsprong. Helaas voor hem lukt het niet om er een white-wash van te maken en kwam Evert terug tot 3-3. Maar uiteindelijk was het wel Bas die de winst pakte door de 7e en beslissende leg uit te gooien. Dus als antwoord op de openingsvraag: Zwolsche Boys Open 2018 gewonnen door Bas van Rijnberk!

Al met al een geslaagd toernooi met dank aan de organisator Mark van Veen.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys