Zwolsche Boys knalt jubileumjaar in

Voetbalvereniging Zwolsche Boys heeft zaterdag haar jubileumjaar geopend. Met het hijsen van de jubileumvlag, champagne en een flinke pot vuurwerk zet de club uit 1918 de toon voor haar 100 jarig bestaan dit jaar.

 

Het jongste clublid en de aanvoerder van het eerste elftal hesen samen de vlag met het jubileumlogo op sportpark Jo van Marle, nadat voorzitter Hennie Kenkhuis het nieuwe kalenderjaar had geopend tijdens de nieuwjaarsreceptie. De vereniging uit Zwolle-Zuid hoopt het jubileum in mei groots te vieren.

Naast het feest is een jubileumcommissie ook druk met het organiseren van een reünie, het bundelen van het archief en uiteraard de nodige sportieve activiteiten.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys