Gezocht nieuwe vrijwilligerscoördinator

In verband met verhuizing is het bestuur op zoek naar een nieuwe vrijwilligerscoördinator.

Taakomschrijving:

‘Het werk als lid van de vrijwilligerscommissie is voornamelijk een administratieve functie. Je ondersteunt de coördinatoren bij het vinden van voldoende vrijwilligers voor het werk dat in de vereniging gedaan moet worden. De voorkeuren voor vrijwilligerswerk van nieuwe verenigingsleden moeten ingevoerd worden in Sportlink. Daarnaast heb je af en toe contact met het bestuur om de gang van zaken te bespreken. Aan het begin van het seizoen ben je hier een paar uur mee kwijt, gedurende het seizoen het slechts enkele uren.’

Geïnteresseerden en ook leden die meer informatie willen kunnen zich melden bij het bestuur.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys