Zwolsche Boys ontvangt koploper

Koploper Hatto Heim is aanstaande zaterdag de tegenstander van Zwolsche Boys 1. Het team van Jan Verheijen zal tegen de geel-blauwen opzoek gaan naar de eerste driepunter op eigen veld.

 

Na de spectaculaire overwinning op Rouveen (3-5) afgelopen weekend staat Zwolsche Boys op een 6e plek, met 8 punten uit 5 duels. Tegenstander Hatto Heim is nog altijd zonder verlies en staat met drie punten meer bovenaan in 3C Oost. Na twee gelijke spelen tegen DSV (2-2) en Hattem (0-0) versloeg de ploeg van coach Erwin Brem achtereenvolgens VEVO (3-8), ESC (1-0) en Swift’64 (1-0). Met 5 tegentreffers is de defensie van de Hattemers het minst gepasseerd. Aan de andere kant van het veld is Maarten Teuben lekker aan het seizoen begonnen; in het kwintet duels vond hij al 9 keer het net.

Voor trainer Jan Verheijen zal het duel nog een speciaal tintje hebben. Tussen 2004 en 2006 zwaaide hij de scepter op sportpark Het Achterveen aan de andere kant van de IJssel.

 

Onze hoofdmacht kan in het duel tegen de koploper alle steun gebruiken. Kom dus naar sportpark Jo van Marle zaterdag, aftrap om 14.30. En na afloop hopelijk dubbel feest tijdens het Oktoberfest in de kantine!

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys