Zwolsche Boys winnen doelpuntrijk duel

Afgelopen zaterdag gingen de Boys op bezoek bij sc Rouveen. Het leverde een doelpuntrijke wedstrijd op. De Boys kwamen tot 3 maal toe achter te staan, maar brachten de 3 punten uiteindelijk wel naar Zwolle.

in de 21e minuut Jean Paul Hooikammer (Rouveen), een minuut later Lodewijk de Vries en vlak voor de rust Milan Smit van Rouveen  zorgden samen voor een 2-1 ruststand. Maar vlak na de rust kwamen de Boys weer op gelijke hoogte kwamen door een doelpunt van Martin Meijer.

In  de 52e minuut kregen de Rouveners echter een penalty die door Jarno Domine werd benut, 3-2. Zwolsche Boys herpakte zich en kwam via twee treffers van Melvin Hofman op 3-4. Toen Mark Kooiker van SC Rouveen hands maakte en rood kreeg was het beslist. Eugene Webb bepaalde de eindstand in de laatste minuut op 3-5.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys