Goedkoop naar de bekerwedstrijd van PEC Zwolle?

Op dinsdag 24 oktober staat de bekerwedstrijd in de tweede ronde van de KNVB Beker op het programma. Om 19.45 uur is Kozakken Boys de tegenstander. Wij ontvangen jullie graag bij deze wedstrijd en daarom biedt PEC Zwolle jullie een mooie groepsaanbieding aan om deze wedstrijd met jouw team te bezoeken. Voor slechts €5,- per persoon ben je erbij! Dit tarief geldt voor groepen vanaf 10 personen. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Bestel je kaarten

Mail je bestelling naar info@peczwolle.nl, met de volgende gegevens: naam, telefoonnummer en e-mail contactpersoon, naam amateurclub, welk(e) elftal(len) de wedstrijd komen bezoeken en het aantal kaarten dat je af wilt nemen. De kaarten kunnen in de week van de wedstrijd bij de receptie van PEC Zwolle worden afgehaald. De kaarten dienen betaald te worden bij afhalen. Het annuleren van bestelde kaarten is niet mogelijk.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys