Oene eerste tegenstander in 3e klasse

De hoofdmacht van Zwolsche Boys begint morgen aan de derde klasse met een thuiswedstrijd tegen vv Oene, de nummer 7 van afgelopen seizoen in 3C Oost, die door een periode te pakken nog streed om promotie naar de tweedeklasse. Na goede resultaten in de voorbereiding (2e plek Berend Elzerman Toernooi) en 9 uit 3 in de beker begint het echte werk voor de mannen van trainer Jan Verheijen.

 

Deze zomer wisten weer enkele nieuwe spelers de weg naar de Landsheerlaan te vinden, waaronder enkele oude bekenden. Met Jeffrey Groeneveld, Danny van der Vegt, Dominggus Lim-Duan, Ginaro van Deventer en Tim Benes kreeg de selectie een behoorlijke kwaliteitsimpuls. Spits Jeffrey de Nooijer besloot om toch bij KHC te blijven.

 

Na de promotie van afgelopen jaar, in de nacompetitie tegen PW 1885 uit Enschede, zal dit seizoen moeten blijken in hoeverre de Boys mee kunnen draaien in de derde klasse. Verheijen stelt te willen strijden voor een periode. Met onder andere de derby tegen de buurman tweemaal op het programma, belooft het een hoe dan ook een mooi seizoen te worden. Waarbij ook het 100-jarig jubileum van de club halverwege de competitie nog eens om de hoek komt kijken.

 

Maar eerst morgen. Thuis om 14.30 tegen vv Oene. Komt allen!

 

#zebeven

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys