Mobiel wedstrijdformulier en spelerspassen

Afgelopen maandag is aan een aantal mensen uitleg gegeven over het nieuwe mobiele digitale wedstrijdformulier. Elke speler, scheidsrechter, trainer, en leider zou dus nu moeten weten hoe dit allemaal gaat werken vanaf a.s. zaterdag 2 september!

Op deze avond is mede aan de hand van enkele instructievideo’s uitleg gegeven hoe het allemaal werkt.

Daarbij ook dat ieder speler er voor moet zorgen dat de foto op de spelerspas goed herkenbaar is. Anders kan de scheidsrechter je mogelijk niet laten spelen. Dus geen leuke vakantiefoto’s met vrienden en vriendinnen, maar één waar je goed herkenbaar op bent!

 

Klik hieronder op de link om naar de op deze avond getoonde 3 filmpjes, inclusief de handleidingen te gaan.

Naar de KNVB introductie

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys