Ontvang deze zomer een Sport-Inn cadeaubon t.w.v. € 40,- bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen. Ben jij er al helemaal klaar voor? Heb je je nieuwe voetbalschoenen al gekocht? Scheenbeschermers die nog goed beschermen, nieuwe sportsokken of andere sportartikelen? En vooral heb je er weer zin in?

Deze zomer heeft Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen uit Genemuiden een mooie zomeractie in samenwerking met Sport-Inn uit Zwolle.

Wat houdt deze zomeractie in?

Sluit je nu een verzekeringspakket af bij Boudesteyn dan ontvang je een Sport-Inn cadeaubon t.w.v. 40 euro. Deze cadeaubon kun je gebruiken bij de aankoop van je nieuwe voetbalschoenen of overige sportartikelen die je nodig hebt voor het nieuwe seizoen. Daarnaast ontvangt je voetbalvereniging ook nog eens extra 10 euro cadeau*. Profiteer nu van deze actie en ga het nieuwe seizoen goed in.

Waarom Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen?

Boudesteyn heeft aantrekkelijke polisvoorwaarden, lage premies, korte lijnen en vaste aanspreekpunten. Boudesteyn geeft graag alle aandacht en ouderwets service. Bij Boudesteyn krijg je gratis koffie en een glimlach, vriendelijkheid is de norm. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Boudesteyn doet er alles aan om de beste producten te selecteren tegen aantrekkelijke prijzen. Kom langs voor een bak koffie om dit zelf ook te ervaren.

Waarom Sport-Inn Bruins?

Sport-Inn Bruins uit Zwolle heeft een breed en diep assortiment aan verschillende sportartikelen. Het assortiment bestaat uit o.a.: voetbalschoenen, hardloopschoenen, voetbalshirts, keepershandschoenen, voetbalkousen en nog wel meer.. Je kunt altijd de winkel inlopen om nieuwe sportartikelen uit te zoeken en om advies te vragen. Kwaliteit en service staan altijd voorop.

 Contact

Profiteer nu ook van deze zomeractie? Wij vergelijken uw huidige verzekeringspakket nu helemaal gratis! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via: 038-3859393 of door te mailen naar: verzekeringen@Boudesteyn.nl.

 

Met sportieve groet

Boudesteyn Hypotheken & verzekeringen  en   Sport-inn Bruins

 

 

 

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys