Zwolsche Boys 1 voorbereiding bij BET in Oosterwolde

Afgelopen jaar deed Zwolsche Boys 1 na een periode van afwezigheid weer mee aan het door VSCO’61 georganiseerde Berend Elzerman toernooi (BET).

Het alom gewaardeerde toernooi dat voor de 36ste keer gehouden wordt, kent deze jaargang een Zwols tintje. SVI, gepromoveerd naar de 2e klasse, WVF (2e klasse), dat na één jaar afwezigheid weer terug is, Zwolsche Boys ( promotie naar 3e klasse) dat vorig jaar debuteerde en oud winnaar Be Quick’28 (2e klasse), zijn de vier Zwolse ploegen. Dos Kampen (2e klasse) en uiteraard VSCO’61 maken het sterke en evenwichtige deelnemersveld compleet.

KENNISMAKING Het BET is het oudste en langst bestaande toernooi van de Noordwest Veluwe en mede daarom wil het organisatiecomité graag het goede behouden. Zo geldt het toernooi al decennialang als opmaat naar de competitie en tegelijkertijd is het voor de vele belangstellenden vaak de eerste kennismaking na de vakantie met hun favoriete eerste elftal.

NIEUW Nieuw dit jaar is dat de editie 2017 pas medio augustus, van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 augustus, wordt gespeeld. Dit is een nadrukkelijke wens van de deelnemende verenigingen, om op die manier met een zo’n sterk mogelijke selectie aan de start van het BET te verschijnen. De KNVB heeft mede op verzoek van de clubs de start van de competitie dan ook uitgesteld tot medio september.

PROGRAMMA

Zaterdag 19 augustus, 12:30 uur: SVI – Zwolsche Boys. 14:30 uur: VSCO’61 – DOS Kampen. 16:30 uur: WVF – Be Quick’28.

Dinsdag 22 augustus, 19:15 uur: SVI – WVF.

Woensdag 23 augustus, 19:15 uur: VSCO’61 – Zwolsche Boys.

Donderdag 24 augustus,19:15 uur: Be Quick’28 – Dos Kampen.

Zaterdag 26 augustus, 12:30 uur: Zwolsche Boys – Be Quick’28. 14:30 uur: SVI – DOS Kampen. 16:30 uur: VSCO’61 – WVF.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys