Zwolsche Boys ook bij verenigingen dag in Winkelcentrum Zwolle Zuid

Op zaterdag 8 juli vindt van 12.00 tot 16.00 uur de Verenigingendag plaats in Winkelcentrum Zwolle Zuid. Tijdens deze dag maak je kennis met diverse verenigingen die Zwolle vertegenwoordigen. Daarnaast kun je deze dag (via een flyer) stemmen op de vereniging die jij één van de sponsorcontracten gunt, die het winkelcentrum voor de komende drie jaar beschikbaar stelt. Stem op jouw vereniging en steun ze voor de komende drie jaar!

Zwolsche Boys is ook natuurlijk aanwezig Bij onze stand komt tussen 14.00 en 16.00 uur Freestyler Joshua optreden.
Tevens wordt er gezorgd voor muziek en fun! DJ’s draaien gezellige hits en kids kunnen zich uitleven in een surfsimulator attractie. En… er vindt, heel spectaculair, een freerunning presentatie plaats. Mis het niet!

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys