SVO VVZ te sterk voor het Duitse FC Syke 01

Op zaterdag 1 juli speelden de dames van SVO VVZ een interland tegen het Duitse FC Syke 01. Een club onder de rook van Bremen. Zij wilden graag tegen een team uit Nederland sparren en kwamen daarbij uit bij onze club.

Om 12.30 uur traden de dames aan en al snel bleek dat we een maatje te groot waren. De keepster van FC Syke 01 bleek een blessure te hebben opgelopen, waardoor zij niet in het doel kon staan en daarom stond de trainer van hen in het doel. Desondanks stond er aan het eind een 7-1 uitslag op het scorebord.

VVZ trad aan met een mix van VR 1 en VR2. Veerle, Shannon, Desiree en Vivian van VR2 en Romy, Claudia. Fleur, Diane, Lisa Aleks en Lieke van VR1

De doelpuntenmakers waren 1-0 Fleur, 2-0 Diane, 3-0 Lieke, 4-0 Fleur, 5-0 Lisa, 5-1 onbekend, 6-1 Lisa en 7-1 Selina.

meer foto’s door op bovenstaande te klikken

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys