‘Voetbalbattle’ op Sportpark Jo van Marle

Het Sportpark Jo van Marle is donderdag 8 juni decor voor de tweede editie van de Special Heroes Voetbalbattle. Maar liefst 27 teams van Special Heroes-scholen uit Noord- en Oost-Nederland strijden tegen elkaar, waardoor ruim 250 leerlingen de veilige schoolomgeving verlaten. Zij gaan hun voeten laten spreken en hopen mee te doen om de hoofdprijzen.

De opening van de Voetbalbattle is om 9.45 uur op het Sportpark Jo van Marle en vervolgens starten om 10.00 uur de wedstrijden. Tijdens de Voetbalbattle wordt gestreden in meerdere categorieën: 12-15 jaar, 16-19 jaar, prestatief en recreatief. Naast de voetbalwedstrijden vinden ook een aantal side-events plaats. “Het belooft een leuke en sportieve dag te worden, mede mogelijk gemaakt door de inzet van studenten van de Calo uit Zwolle, scheidsrechters van de scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. en vele anderen”, laat de organisatie weten. Om 13.30 uur zijn de poulewedstrijden en finaleronden gespeeld en worden de prijzen uitgereikt door wethouder René de Heer van de gemeente Zwolle. Er is een prijs voor het best presterende team, maar ook voor het sportiefste team.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys