Vrijdag 2 juni start Zwols Kampioenschap voor Zwolsche Boys JO19

Op vrijdag 2 juni start het jaarlijkse A1 toernooi. Sinds dit jaar JO19.

Oud winnaar Zwolsche Boys JO19-1 doet ook dit jaar weer mee. De loting op 17 mei heeft de volgende indeling voor de Zwolsche Boys opgeleverd: Dieze West, HTC en CSV’28. Alle drie bekend uit hun eigen competitie dit jaar, dus dat zou perspectief kunnen bieden. De andere poules bestaan uit Poule B: Be Quick’28, WVF, ZAC en Wijthmen, en poule C leverde een koppeling tussen SVI, Berkum en gastheer sv Zwolle.

Kom de jongens aanmoedigen vrijdag in hun eerste wedstrijd tegen CSV’28, aanvang 18.30. Op dinsdag 6 juni spelen ze om 18.30 uur tegen HTC en 9 juni om 20.30 uur tegen Dieze West. De halve finales zijn op 13 juni en de finale op vrijdag 16 juni. Allemaal dus bij sv Zwolle.

Meer lezen over het toernooi? klik dan hier

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys