Jeffrey Groeneveld keert terug bij Zwolsche Boys

Middenvelder Jeffrey Groeneveld sluit vanaf de zomer weer aan bij de selectie van Zwolsche Boys. De 34-jarige spelmaker trekt de kicksen weer aan na een jaar in de zaal. Groeneveld speelde in het seizoen 2012/2013 een half jaar in het groen-witte tricot en vierde met de club toen het kampioenschap in de derde klasse.

 

De ervaren middenvelder kwam eind 2012 bij Zwolsche Boys na 4,5 seizoen Alcides in Meppel. Na zijn korte periode op sportpark Jo van Marle verhuisde hij naar Dieze West, waar hij 3,5 jaar actief was. Uit die periode kent hij onder andere spits Lodewijk de Vries en trainer Jan Verheijen.

“Lodewijk vraagt me wekelijks of ik kom. Daarnaast speelt mijn zoontje bij de Boys in de mini’s en heb ik het er erg naar mijn zin gehad tijdens mijn vorige periode. Zou mooi zijn als we volgend seizoen met het 100-jarig jubileum een kampioensschap kunnen vieren.”

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys