Jubileumcommissie Zwolsche Boys 100 jaar

SV Zwolsche Boys is opgericht op 1 mei 1918. Volgend jaar is het zover, dan bestaat onze prachtige vereniging  100 jaar! Dit 100-jarig bestaan moet natuurlijk op grootse wijze gevierd worden.

Deze festiviteiten vergen  enorm veel  voorbereidingen. Het bestuur had zich dan ook als doel gesteld een jubileumcommissie te formeren, die deze festiviteiten/activiteiten zou moeten voorbereiden en uitvoeren.

 

Goed nieuws, deze doelstelling is door het bestuur gehaald! Tijd dus om de leden van de jubileumcommissie aan jullie voor te stellen. De volgende personen gaan zich de komende tijd inzetten om 2018 een onvergetelijk verenigingsjaar te laten worden:

 

Bart Ester- bestuurslid (algemeen)

Bas van Rijnberk – bestuurslid (penningmeester)

Ellen Memelink – sponsor

Ruud van Dijk – erelid

Arnoud de Vries – spelend lid (2e elftal) en lid PR en Communicatie commissie

Chris Ipenburg  – trainer dames 1

Mark van Veen – kantinezaken

Jorn Beenen – spelend lid (2elftal)

Robin van Donkelaar – spelend lid (2e elftal)

Rogier Hendriksen – spelend lid (5e elftal)

 

De eerste vergaderingen hebben inmiddels plaatsgehad en de bedoeling is dat wij jullie regelmatig op de hoogte gaan houden over de voortgang van de activiteiten. Dat zal o.a. op de website, Facebook en Twitter zijn.

Ook zullen wij regelmatig informatie bij jullie komen halen of jullie hulp vragen bij het verder uitzetten van een bepaalde activiteit. Houd de website de komende dagen dan ook goed in de gaten! En mocht je nu al input hebben: schroom niet om ons aan te spreken of een mail te sturen naar jubileum@zwolscheboys.nl.

 

Tot zover een korte introductie van de jubileumcommissie. Tot snel!

 

De Jubileumcommissie

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys