Zwolsche Boys 1 wint van Zalk 1

ZWOLLE – Het aanvallende arsenaal van Zwolsche Boys is enorm, maar topschutters Lodewijk de Vries en Lennart Prins worden node gemist in de wedstrijd tegen Zalk. De nummer twee van 4C wint weliswaar met 2-1 van Zalk, maar verzuimt de wedstrijd in een vroegtijdig stadium te beslissen.

Omdat de 3-1 uitblijft, houdt Zalk hoop op die ene geslaagde uitbraak. Die komt er niet, maar van rustig uitspelen door Zwolsche Boys is geen sprake. Trainer Jan Verheijen is dan ook geen moment rustig in de tweede helft en na een slechte voorzet in blessuretijd ontglipt hem zelfs een stevige vloek. Gevolgd door een verontwaardigd ‘jezus christus’ als er dom balverlies wordt geleden op het middenveld. Het loopt goed af.

Treffers van Maartje Berginia, alert bij de rebound van een schot van Eugene Webb, en Maikel Kroes, schitterende kopbal uit een corner, blijken genoeg voor de drie punten. Tussendoor maakt Simon van Halm 1-1 en zijn er nog twee kansen voor Zalk. Dat gebeurt allemaal in de eerste 35 minuten.

Na de pauze controleert de thuisploeg de wedstrijd, maar door een zwakke afronding of, vaker nog, een slechte laatste pass, blijft het tot het laatste fluitsignaal spannend.

Bron: De Swollenaer

Bekijk ook de foto’s van deze wedstrijd van Sportief Zwolle door op onderstaande foto te klikken, gemaakt door Pedro Sluiter.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys