Tandemfietsen VG Sport Zwolle 2017

VG Sport Zwolle organiseert in 2017 al weer voor de 12e keer 6 avonden tandemfietsen in de omgeving van Zwolle. Het is nu al een langlopende en zeker gezellige traditie geworden.

VG Sport Zwolle kan het ook voor deze 12e keer niet alleen en hebben dus de dringende hulp nodig van vrijwilligers, om als bestuurder van een tandem of om mee te fietsen naast een of meerdere deelnemers in een rustig tempo en in een gezellige sfeer onze deelnemers te begeleiden.

De volgende avonden zijn hiervoor gepland:

Maandag 8 mei – 15 mei – 22 mei – 29 mei – 19 juni en 26 juni.

Met Pinksteren (week 22) en in de avond4daagseweek (week 23) wordt er niet gefietst.

Net zoals vorig jaren starten we weer om 19.00 uur bij de fietsenzaak van Gait Rigter aan de Rembrandtlaan 70 te Zwolle.   

Bij deze fietsspecialist staan dan onze deelnemers al weer klaar om op de gereedstaande tandems te stappen.

We tandemen / fietsen tussen de 12 en 15 kilometer, onder andere gedeelten van “Een rondje Zwolle” en zijn per avond inclusief en een kleine pauze ongeveer 1 3/4 uur onderweg.

Het leukste zou zijn als je iedere geplande avond meefietst, maar als je op 1 van de avonden verhinderd bent geef je dit natuurlijk aan bij je aanmelding.

Als dit je aanspreekt of als je vorig jaren net zo plezierig als wij aan de tandem/fietstochten hebt meegedaan en nu ook weer wilt helpen, geef je dan op voor 25 april 2017 bij Hans Tuin, mail jp.tuin@kpnmail.nl

Om diverse zaken beter af te stemmen proberen we net als vorig jaren om 1 deelnemer aan 1 vaste vrijwilliger te koppelen, zodat er een betere afstemming per koppel gerealiseerd kan worden.

Wij hopen op veel gezellige deelnemers en vrijwilligers.

Met een sportieve groet,

Hans Tuin

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys