VVZ Vrouwen 1 speelt gelijk

Zaterdag 18 maart: De wedstrijd SVO VVZ VR1 – FC Meppel/Alcides op het programma. De uitwedstrijd was een bijzondere 4-7 overwinning, maar gezien de personele bezetting kunnen we op basis van het verleden geen garanties geven voor de winst.
In de ziekenboeg: Claudia, Lisa-Marie, en Nadia. Half in de ziekenboeg/niet 100{4feeb9e5e25520b258c38fa0383891d2ff99e7c47f4e3b2b65ee077f6b4b59b8} fit: Selina, Aleks, Romy, Tessa, Mayke, Senay en Lieke. Bijna een elftal. Gelukkig aanvulling vanuit VR 2 van Ieke en Merle.
Dus met een basis van half geblesseerden en enkele fitte speelsters aan de bak.

In het begin wel een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij wij na 15 minuten via een mooie assist van Kirsten op Fleur de 1-0 konden aantekenen. De nummer 10 van Meppel was helaas een aantal maal te snel voor onze achterhoede en uit een van deze aanvallen kwam ook de 1-1. Dus weer op zoek naar de voorsprong. die kwam na een corner van Tessa waarbij Esther vd M goed voor haar man kwam en de 2-1 binnen tikte. Helaas werd daarna de ziekenboeg nog aangevuld met Kirsten. Die bij een duel aan de zijlijn haar knie verdraaide en naar het ziekenhuis moest. Merle verving haar.

Daarna gelukkig rust.

In de 2e helft aan de slag met een ander middenveld: Mayke en Selina voor Diane en Esther vd M (die moest werken) Doelstelling: Handhaven van de voorsprong en hopelijk uitbreiden. Helaas bleek de werkelijkheid anders. 2x een aanval van Meppel/Alcides die van onze 2-1 voorsprong een 2-3 achterstand maakten. Maar met de inbreng van Ieke voor Lieke en wat verschuivingen hebben we in de dying seconds toch nog 1 puntje uit de strijd weten te slepen. Hoewel iedereen op de laatste loodjes liep en Meppel met enkele blessurebehandelingen het tempo eruit haalde, schoot Fleur uit een corner van Tessa toch de 3-3 hard in boven de keeper. Daarna was het ook afgelopen.

Volgende week zaterdag om 14:30 uit naar Oene en hopelijk zal een deel van de ziekenboeg dan wat leger zijn, hoewel dat voor Kirsten zeker nog niet het geval zal zijn.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys