Geslaagd Schoolvoetbaltoernooi Zwolle Zuid

Al meerdere jaren wordt een van de voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi van Zwolle bij Zwolsche Boys en ZAC georganiseerd. En elk jaar komen er bijna 1000 kinderen voetballen op de velden van het Jo van Marle sportpark.

heel veel fietsen

Met dank aan de vele vrijwilligers die de hele middag hielpen zoals scheidsrechters, kantinehulp, coördinatoren, omroepers, koeriers, EHBO en natuurlijk de organisatie door Zwolsche Boys en ZAC samen met Sportservice Zwolle, is het voor al die kinderen en ouders in het heerlijke zonnetje een mooie schoolsportmiddag geweest.

We feliciteren bij de jongensgroep 7/8: de Montessorischool en de Schatgraver 7/8 met hun respectievelijke 1e en 2e plaats evenals bij groep 5/6: de IJsselhof 1 en de Ark 1. En de nummers 1 en 2 bij de meiden 7/8: de Smaragd 2 en Schatgraver 1 en bij groep 5/6 De Ichthus en Montessori. Zij spelen in april de finale bij PEC Zwolle in het stadion.

Meer foto’s bekijken? Klik dan hier om de fotoserie van SportiefZwolle te bekijken

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys