TRAINERSNIEUWS!

Jan Verheijen ook volgend seizoen hoofdtrainer Zwolsche Boys
Jan Verheijen is ook het volgend seizoen 2017/2018  de hoofdtrainer van Zwolsche Boys. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en de geleverde prestatie, op basis waarvan Zwolsche Boys nog volop in de race is voor één van de hoofdprijzen. Het enthousiasme van de spelersgroep voor Jan Verheijen als hoofdtrainer is onveranderd groot.
Jan Verheijen heeft het profiel dat een trainer van Zwolsche Boys nodig heeft. Zijn ongekende passie voor voetbal, zijn sociale vaardigheden en de kwaliteit om spelers beter te maken zorgen ervoor dat Verheijen de ideale man is om ons eerste elftal verder onder zijn hoede te nemen.
Met dit eerste elftal doet Zwolsche Boys mee in de top van de 4de klasse met aantrekkelijk, aanvallend voetbal en een hoog scorend vermogen.

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

      

Zwolsche Boys 1

 GEEN Competitie
tot nader bericht
00:00 uur

     

Zwolsche Boys