>

Zwolsche Boys wint van Hatto Heim

Na de winst in de derby van Zuid afgelopen week stond weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Zwolsche Boys 1. Dit weekend was Hatto Heim de opponent. De geel blauwen hadden op het Jo van Marle Sportpark eind oktober een 0-1 winst mee de IJssel over genomen. Iets om te corrigeren dus.

De Zwolsche Boys moeten nu omhoog gaan kijken voor een periode en misschien wel meer. Maar dan is winnen een must.

Uiteindelijk gingen de mannen van Jan Verheijen ook met de winst terug door doelpunten van Melvin Hofman en Lodewijk de Vries en doordat BAS en Swift’64 de punten deelden en koploper ESC verrassend met 4-0 verloor van ZAC, is het misschien wel meer dan strijden voor een periode geworden. De Zwolsche Boys staan nu 2 punten achter op de koplopers.

Wil je zien hoe de winst is ontstaan? Kijk dan op onderstaande video te bekijken. Met dank aan Hatto Heim voor de beelden.

Ook heeft Gradus Dijkman een mooie foto reportage gemaakt

 Berend Elzerman toernooi
zaterdag 18 augustus 2018
16:30 uur

 

Zwolsche Boys 1 - WVF 1

Competitie


zaterdag ... 2018

00:00 uur

 

SVO VVZ VR1